Kollégáink elismerése a Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülésen

2021. június 7., 8:57

A Pécsi Tudományegyetem 2021. június 5. napján tartotta Pedagógusnapi és Díszoklevél Átadó Ünnepi Szenátusi Ülését, melynek keretében Professor Emerita, Professor Emeritus és Egyetemi címek adományozására, valamint Egyetemi Sajtódíj, Arany Katedra-díj és Rektori dicséret átadására került sor.

Arany Katedra-díj

A Pécsi Tudományegyetem rektora Arany Katedra-díjat adományozott azoknak az általános iskolai és középiskolai pedagógusoknak, főiskolai és egyetemi oktatóknak, akik kiemelkedő oktató-nevelő munkát végeznek, és jelentős eredményeket érnek el a tehetséggondozás területén. A 2021. esztendőben a Természettudományi Karon Arany Katedra-díjban részesült Dr. Atlasz Tamás, a Természettudományi Kar Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi docense.

Rektori dicséret

A Pécsi Tudományegyetem rektora a szervezeti egységek vezetőinek javaslatára magas színvonalú és lelkiismeretes munkájuk elismeréseképpen rektori dicséretben részesítette a Természettudományi Karon Dr. Pirisi Gábort, a Földrajzi és Földtudományi Intézet adjunktusát és Völgyiné Mirbach Ritát, a Matematikai és Informatikai Intézet ügyvivő szakértőjét.

Kollégáinknak és minden díjazottnak szívből gratulálunk és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!

Forrás: UnivPécs
Fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

Az ülésről készült felvétel:

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben