A Dékán elismerte hallgatóink, dolgozóink munkáját

2021. július 5., 16:17

2021. július 4. napján rendezte meg Karunk az idei Diplomaátadó Ünnepséget, melynek keretében a Dékáni dicséretek és Elismerő Oklevelek is átadásra kerültek.

Hagyományt teremtettünk azzal, hogy a Természettudományi Kar a Diplomaátadó Ünnepségen ismeri el kiemelkedő hallgatóink és dolgozóink munkáját.

Dr. Horváth Attila dékán „A Pécsi TTK-ért díjjal” jutalmazta Dr. Wilhelm Mártát, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi tanárát az intézetben végzett vezetési, szervezési, tudományos, oktatói, valamint tehetséggondozásban mutatott kiemelkedő teljesítményéért.

„Az év TTK-s hallgatója díjban” részesült Gáspár Balázs testnevelés-földrajz szakos hallgató, a 2020/21-es tanévben nyújtott kiváló tanulmányi-, a Sporttudomány Biomechanika szakterületén belül végzett és a PTE PEAC Sárkányhajócsapatában aktív sportólóként tanúsított eredményei elismeréséért.

Dékáni dicséretben részesült:

 • Dr. Marton Gergely, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi adjunktusa, kiemelkedő oktatói, kutatói, szervezési és mentori teljesítményéért.
 • Aladics-Nagy Annamária, a Dékáni Hivatal gazdálkodási referense, a Természettudományi Karon végzett kiemelkedő munkájáért.
 • Lukács Hajnalka, a Tanulmányi Osztály ügyvivő szakértője, a folyamatosan és magas színvonalon végzett munkájáért.

Valamint,

 • Boros Csabáné, a Biológiai Intézet laboránsa, közel három évtizede tartó, odaadó és lelkiismeretes munkájáért.
 • Balogh Richárd, a Földrajzi és Földtudományi Intézet technikusa, a kari oktatási, kutatási és adminisztratív feladatokat sokoldalúan támogató, többletfeladatként ellátott, pontos és megbízható munkájáért.
 • Dr. Tékus Emese, a Dékáni Hivatal ügyvivő szakértője, a Természettudományi Kar Dékáni Hivatalában végzett precíz munkájáért.
 • Lóki Andrea, a Fizikai Intézet ügyvivő szakértője, az intézetben végzett kiemelkedő adminisztrációs tevékenységéért.

Dékáni Elismerő Oklevéllel jutalmazták:

 • György-Kulágin Dominikát, a Biológiai Intézet hallgatóját, kimagasló szorgalommal és eredménnyel végzett diákköri munkájáért. Kiváló tanulmányi előmeneteléért és a 35. OTDK Biológia Szekció, Mikrobiológia Tagozaton elért harmadik helyezéséért.
 • Illés Gergőt, a Fizikai Intézet hallgatóját, aki első helyezést ért el a 35. OTDK Fizika Szekciójának Optika Tagozatán.
 • Kordé Emesét, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet testnevelő tanárát, az intézet, valamint a sporttudományi szakok népszerűsítésében végzett lelkiismeretes munkájáért.
 • Molnár Ákos végzett hallgatónkat, a Sporttudományi és Testnevelési Intézetben végzett önkéntes oktatói, szervezési és népszerűsítési tevékenységéért.

Valamint,

 • Légvári Katalint, a Biológiai Intézet laboránsát, az Ökológiai Tanszéki kutatásokat és oktatási segítő laboránsi és adminisztratív feladatokat ellátó 22 éves lelkiismeretes munkájáért.
 • Horváth Adriennt, a Biológiai Intézet tudományos segédmunkatársát, az online gyakorlati oktatás és számonkérés e-learning platformon történő fejlesztésében végzett rendszeres és eredményes munkájáért.

Hallgatóinknak és kollégáinknak szívből gratulálunk az elismeréshez és további sikeres munkát és pályát kívánunk!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben